Så här har vi anpassat oss till Covid 19

Vi gör allt vi kan för att anpassa vår verksamhet för att kunna välkomna alla gäster på ett säkert sätt och hos oss är det lätt att hålla avstånd. 

En kritisk punkt är färjetransporten till och från ön och därför erbjuder vi en daglig transfer ut till Käringön från Hälleviksstrand och tillbaks igen med vår egen snabba båt. Vi tar med högst 12 passagerare åt gången och det går fint att sitta ute. Vi som kör båten har alla gått igenom Covid redan i början av mars så det är helt säkert att sitta inne i kabinen också.

Långbordet i vår matsal där bland annat frukosten intas är en annan viktig punkt där vi hanterar det så att vi sprider ut gästerna tidsmässigt så att ingen sitter för tätt vid bordet. Är det gott väder är det perfekt att frukostera på terassen utanför hotellet eller på vår fina brygga lite beroende på vindriktning.

Vi har säkerställt att maten lagas med stor omsorg och hänsyn till hygien och vi har infört extra städmoment på hotellet (exempelvis spritning av dörrhandtag och nycklar). Du kommer också att kunna tvätta och sprita händerna ofta.

Vi ber dig naturligtvis att inte komma till oss om du uppvisar några sjukdomssymptom.