Hotell på Käringön!

Välkommen till vårt lilla boutiquehotell på Käringön

Vi tycker att Käringön är paradiset på jorden och därför lämnade vi livet som anställda för att istället driva ett litet hotell på en liten ö längst ut i havsbandet. 

Kom ut till oss och njut av den vidunderliga naturen, den salta luften och det kristallklara vattnet. Kom till oss på våren, sommaren eller hösten. På vintern bor vi i St Anton där vi driver Club Nordic.

Kom till oss för en romantisk getaway, en konferens, hummerfiske, julbord, nyårsmiddag, bröllop eller äventyr. Vi har öppet från slutet av april fram till jul.

Det har funnits en lotsstation på Käringön i mer än 300 år och därför heter vårt fina lilla hotell just Lotshotellet.

Lotshotellet är det bästa hotellet på Käringön och faktiskt bland de bästa i hela Sverige om man litar på våra gästers omdömen. Det gör oss glada.

Alla våra rum har havsutsikt och eget fint badrum. Frukost, sänglinne, handdukar och internet ingår alltid i priset när du bor på Lotshotellet. Du har dessutom gratis tillgång till vår egen badbrygga och vår bastu med fantastisk utsikt över havet.


När du kommer ut till Käringön bor du bäst hos oss på Lotshotellet!

Välkomna!
Milla & Klas Wimmerstedt

 

Milla & Klas utanför hotellet
Milla & Klas utanför hotellet

Lotshotellet
Skeppersholme 118
474 74 Käringön
Swish: 123 202 83 48
Bankgiro: 5129-9410
Telefon: 0304 560 90
Mail: stay@lotshotellet.se
IBAN: SE52 8000 0831 3952 4192 0403 
Swift/BIC: SWEDSESS

Ta bil eller buss till Tuvesvik och färjan därifrån. Väl framme på Käringön syns hotellet från färjeläget på andra sidan hamnbassängen. Parkering, biljett och toalett.

Eller ännu bättre - boka din privata båttransfer med Lotsbåten! Det är en riktigt härlig upplevelse!

Förläng ditt besök i våra fantastiska omgivningar genom att boka in dig hos Johan och Marcel på Lådfabriken. Det är ett fantastiskt ställe som vi gärna rekommenderar. Vi kan också fixa transfern med båt mellan Käringön och Edshultshall.

Lotshotellet mitt i bilden
Lotshotellet mitt i bilden
Kvällsutsikt från rum "Elin" i april
Kvällsutsikt från rum "Elin" i april